Castrol 

 Nokian Kilpipaino Oy


Japsistarojen yhteistyökumppanit aakkosjärjestyksessä

ADITA

Adita Oy on täyden palvelun autokorjaamo ja autosähköliike Malmin Autolaaksossa. Olemme valtuutettu Ford ja Mazda huoltopiste. Palveluumme kuuluu kattava valikoima autosähkölaitteiden parhaita merkkejä.
Lisäksi valikoimissamme vaihtolaturit ja startit kaikkiin automerkkeihin sekä akkuja moneen lähtöön. Adita on alueensa merkittävä autovuokraamo, toimimme yhteistyössä Pukinmäen Esson kanssa.


Automodels

Ajatus uuden pienoismallikaupan perustamiseen lähti autoharrastajien tarpeista. On ollut melko vaikeaa löytää niitä Suomalaisille tuttuja Fiiuja, Ooppeleita ja Volkkareita pienoismallikauppojen valikoimista. Pienoismallikaupoissa usein unohdetaan tavallisen autoharrastajan tarpeet ja keskitytään liiaksi pelkkiin uutuuksiin. Tästä syystä yritän löytää myyntiin myös vanhempia, jo valmistuksesta poistuneita malleja.
Olen itse pitkän linjan autoharrastaja ja uskon siksi tietäväni melko hyvin, millaisilla veteraaniautoilla teillämme huristellaan. Ja vaikka itselläni onkin päämielenkiinto 60-70- luvun ajoneuvoissa, en silti jätä huomiomatta sen enempää vanhempia kuin uudempiakaan vuosikertoja.
Jos sinulla on jo mielessäsi ehdotuksia, ideoita ja toiveita verkkokauppani suhteen, älä jätä niitä kertomatta. Kaikki ideat ja toiveet huomioidaan.

Tehdään yhdessä Automodels-verkkokaupasta täyden palvelun pienoismallitavaratalo.
Markku Raski
info (ät) automodels.fi
050 - 505 1515 / klo.18 jälkeen.


Oy Brandt Ab

Brandt ja Honda - ennakkoluulottomat moottoripyöräilyn uudistajat.

Otto Brandt sr. aloitti ensimmäisenä maassamme moottoripyörien tuonnin jo vuonna 1907. Hänen poikansa, legendaarinen kilpamoottoripyöräilijä Otto Brandt jr. jatkoi ennakkoluulotonta ajattelua ja toi Suomeen Honda-moottoripyörät vuonna 1960. Hän oli japanilaisten moottoripyörien ensimmäinen edustaja koko Euroopassa. Siitä lähtien Brandt ja Honda ovat kuuluneet kiinteästi yhteen.


Castrol Voiteluaineet

Burmah Castrol konserni tutkii, kehittää ja markkinoi voiteluaineita sekä erikoiskemikaaleja maailmanlaajuisesti. Konsernilla on toimintaa 150:ssä maassa ja se työllistää yli 23.000 henkilöä. Castrol on jaettu neljään itsenäiseen yksikköön, jotka kaikki ovat erikoistuneet omalle asiakassegmentilleen;

  • Castrol Consumer,  henkilöautoöljyt
  • Castrol Commercial, Raskaan kaluston öljyt
  • Castrol Industrial, teollisuusöljyt
  • Castrol Marine, laivaöljyt.


CASTROL
Castrol on osa Burmah Castrol konsernia. Castrolin historia ylettyy vuoteen 1899, jolloin englantilainen C C Wakefield perusti yhtiön. Wakefieldin yritysfilosofiana oli kehittää korkealuokkaisia, parhaan suoritustason omaavia ja teknisen kehityksen kärjessä olevia voiteluaineita asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Nykyisin Castrol on yksi maailman johtavista voiteluainevalmistajista. Sillä on toimintaa yli 150:ssä maassa ympäri maapalloa. C C Wakefieldin filososia on edelleen voimissaan.

Näkyvin osa Castrolin toimintaa ovat ajoneuvojen voiteluaineet. Se on kuitenkin vain osa niistä yli 5000 voiteluainetuotteesta, joita Castrol valmistaa eri teollisuudenaloille. Uusimpina aluevaltauksina voidaan mainita teollisuuden pesu- ja liuotinaineet.

Pysyäkseen voiteluainetekniikan kehityksen kärjessä, on Castrol panostanut erityisesti tutkimukseen ja tuotekehittelyyn. Castrolin laboratoriot ympäri maailmaa tekevät läheistä yhteistyötä alan johtavien yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa.


CTEK Maailman älykkäin akkulaturi !

Nyt on akkujen lataus helppoa ! CTEK-laturisarja koostuu älykkäistä ja kätevistä akkulatureista, joilla voi ladata kaikentyyppisiä lyijyakkuja.

CTEK-laturia on helppo käyttää, eikä sitä tarvitse valvoa latauksen aikana. CTEK-akkulaturi voi olla kytkettynä pitkiäkin aikoja akkuystävällisellä, sykkivällä ylläpitolatauksella. Laturi ei vahingoita elektronisia laitteita, joten akkua ei tarvitse kytkeä irti ajoneuvosta latauksen ajaksi. Se on lisäksi suojattu kipinöinniltä, virhekytkennältä ja oikosululta.

CTEK osaa ladata sekä tyhjiä että sulfatoituneita akkuja ja lataa akun täydellisesti, vaikka verkkojännite olisi vain 170 volttia. CTEK-laturit on hyväksytty ulkokäyttöön.

Avaa tästä CTEK-esite (.PDF)


Hanx-Suomi Oy Hanx on Starakortti-kumppani

Kun tieto, taito ja kokemus kohtaavat, on lopputuloksena Hanx-motoristinvarusteet. Tiedämme, että motoristi haluaa itselleen asun, jonka toimivuudesta vaativissa olosuhteissa voi olla aivan varma. Hanxin laatu nojaa neljään tekijään: asiakkaiden tarpeisiin, asun toimivuuteen, materiaalien lujuuteen ja valmistajan vankkaan kokemukseen.

 

Kehittämällä omaa toimintaamme pystymme tarjoamaan motoristeille uusia mielenkiintoisia tuotteita ja ostosmahdollisuuksia ja siten kasvattamaan osaltamme kiinnostusta moottoripyöräilyä kohtaan. Omat tehtaanmyymälät vauhdittavat tuotteidemme myyntiä myös muissa jakelukanavissa. Tehtaanmyymälät sijaitsevat tehtaan yhteydessä Leppävirran Oravikoskella, Humppilan Lasin kauppakujalla Humppilassa, Mäntsälän keskustassa Sekä Upankadulla Seinäjoen keskustassa. Uusin myymälä tulee Tampereen moottoritien varteen avattavalle Riihimäen ABC-liikenneasemalle. Myymälöissä on laaja tuotevalikoima ja hyvä palvelu, joiden avulla motoristi löytää kaikki tarvitsemansa ajovarusteet samalla kertaa ja sopivaan hintaan. Myymälät palvelevat aamusta iltaan. Useat myymälät ovat avoinna myös sunnuntaina. www.hanx.fi -nettikauppa on jakelukanava koko maahan.

 

Olemme toimineet motoristien varusteiden parissa yli 25 vuotta. Viime vuodet ovat olleet miellyttäviä moottoripyöräilyn suosion kasvaessa. Kysynnän kasvun myötä eri käyttäjäryhmät asettavat varusteille uusia vaatimuksia. Kaudelle 2008 olemme erityisesti paneutuneet asujen istuvuuteen ja suojaavuuteen sekä käyttömukavuuteen, muotivärejä unohtamatta.

 

Olemme myymälöissä haastatelleet ja kuunnelleet satoja motoristeja etsien uusia ideoita sekä innovaatioita. Yhdistimme materiaalitoimittajien ideat, omat ajatuksemme sekä asiakkaiden tarpeet ja lopputuloksena on kauden 2008 Hanx-mallisto.

 

Hanxin varustetarjonnan tuoteryhmiä ovat Shark-kypärät, Wind- ja W2-saappaat, Nannini-ajolasit, Knox-suojaimet, Gear-ajolasit, Frank Thomas ajovarustett, Arashi- kypärät, Motrax-lisätarvikkeet, Cold Killers-huput ja –kaulurit, Buff-kaulurit ja Pilot-huurtumisenestotuotteet. Tuotevalikoima laajenee kauden aikana motoristeille sopivilla tuotteilla.

 

Säätä emme takaa mukavuuden kyllä!

Hanx-Suomi Oy


Haribo

Haribo Lakrids Oy Ab perustettiin lokakuussa 1992 ja tällä hetkellä Suomen myyntikonttori toimii Vantaan Veromiehessä. Suomen Haribon emoyhtiö on Haribo Lakrids A/S Tanskan Faksessa, jonka alaisuuteen kuuluvat myös Ruotsissa ja Norjassa sijaitsevat tytäryhtiöt.

 

Suuri osa Haribo Lakrids Oy Ab:n kautta myyntiin tulevista makeisista valmistetaan Tanskassa, mutta huolellisesti valittuja tuotteita tuodaan myös muista Haribon tuotantomaista, kuten Saksasta, Ranskasta ja Espanjasta.

 

Suomessa Haribo -makeisia on ollut 70- luvusta lähtien, jolloin niitä toi maahan Saheke Ky niminen yksityinen maahantuoja. Tällöin maahan tuotiin lähinnä Haribon irtomakeisia. Vuonna –87 siirtyi Haribo- tuotteiden maahantuonti, myynti ja markkinointi Fazer- makeisille. Silloin irtomakeisten lisäksi Suomeen tuotiin myös pussimakeisia.

 

Haribo Suomella on toimistotilat ja varasto Vantaan Veromiehessä. Haribolla ei ole Suomessa valmistusta, vaan tuotteet tulevat tehtailta valmiiksi pakattuina varastoon, josta ne toimitetaan pääosin keskusliikkeiden kautta kauppaan ja edelleen kuluttajalle.

 

Haribolla on Suomessa 13 työntekijää. Pienen organisaation ansiosta sopeutuminen uusiutuviin kulutustottumuksiin ja markkinatilanteisiin on aina joustavaa.


Hart-Tapes Oy

Originaaliteippaukset satoihin eri pyörämalleihin

  • Alkuperäisiä huomattavasti edullisemmat.

  • Mahdollisuus "customoida" toiveidesi mukaan.

Hart Art

Puh: 041 583 2650
E-mail: info (ät) hart-tapes.com - www.hart-tapes.com


Honda-Club of Finland

Tavoitteenamme on kerätä yhteen Suomen Honda harrastajat ja edistää Honda harrastustoimintaa. Yksi tavoitteistamme on nostaa Honda ajoneuvoharrastus maassamme sille kuuluvalle tasolle, sekä lisätä jäsenten tietoa eri malleista ja niiden historiasta.

 

Lähivuosien suuria haasteita tulee olemaan varaosien ja tarvikkeiden saatavuuden parantaminen Suomessa. Projektien avulla saamme lisää tietoutta eri mallien yhteensopivista osista. Pyrimme auttamaan jäsenistöä myös varaosien saannissa ja teknisen tiedon selvittämisessä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä maahantuonnin kanssa. Yksi kaikkien ajoneuvoharrastajien tavoitteista on käyttää mahdollisimman paljon alkuperäisiä osia ja tarvikkeita, aina kun se vain on mahdollista. Keskittämällä ostoja saamme tuotteiden valikoimat kasvamaan ja hinnat tippumaan. Erityisen huomion kohteena on 70- ja 80- lukujen mallit ja niiden entisöinnit, unohtamatta erikoismalleja sekä useita erilaisia tuontimalleja, aivan nykymalleihin saakka. Alkuperäiset varaosat takaavat ajoneuvon jälleenmyyntiarvon säilymisen sekä pitkän käyttöiän. Yhteistyön lisääminen maahantuonnin ja jälleenmyyjien kanssa on yksi lähivuosien suurimpia haasteitamme.

 

Tule mukaan joukkoomme.


KARRAX

Nahkavaatteiden erikoisliike Karrax perustettiin vuonna 1990 valtatie-8 varteen Laitilaan, noin 60 kilometriä Turusta Rauman suuntaan. Syksyllä 2004 muutimme isompiin tiloihin Laitilan keskustaan. Toimitilamme sijaitsevat nyt vanhassa, kauniissa rakennuksessa, jossa tyylikäs ja tunnelmallinen myymälämme on sisustettu vanhaa puuta, vanhoja esineitä ja hirsiparruja käyttäen. Laitilaan on hyvän sijainnin vuoksi helppo tulla isoja valtateitä pitkin. Nyt olemme entistä helpommin löydettävissä kaupungin keskustasta


KILPIPAINO

Kilpipaino Oy on Nokialla toimiva, yksi Pirkanmaan ja jopa Suomen merkittävimmistä kilpi- ja painoalan yrityksistä työllistäen tällä hetkellä 7 vakinaista työntekijää.

Lähes 25 vuoden kokemus takaa varmat ja aikataulussaan pysyvät toimitukset sekä erittäin ammattitaitoisen asennuspalvelun.
Toimitamme laadukkaat kilvet ja opastekokonaisuudet lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen, kaikille kohderyhmille: yhteisöille, yrityksille sekä yksityisille.
Valmistamme tuotteemme tarkasti (± 0,05 mm) tietokoneohjatuilla tulostavilla- ja leikkaavilla tarraleikkureilla (Roland SP-300V, Roland SP-300, Mutoh, Summacut D500),  laserkaiverruskoneella (GCC Spirit GE), "perinteisillä" pyöriväteräisillä jyrsinkoneilla (Mimaki ME-500, Hermes, Gravograph VX2) laminointilaitteilla (2 kpl) sekä levy- ja sahauspalvelumme lukuisilla sirkkeleillä, sahoilla ja co²-laserilla.
Kysy tarpeesi mukaan lisätietoja laitekannastamme sekä laitteidemme työaloista.
Pyrimme pitämään materiaalimme, laitteistomme ja ohjelmistomme jatkuvasti kehityksen kärjessä, sekä pysymään aina tietoisina merkintäalan uusista säännöksistä. Näin mm. varoituskilpemme täyttävät aina tiukimmatkin sekä kotimaiset että eurooppalaiset normit ja standardit.


KONEKESKO

Konekesko Oy on raskas- ja vapaa-ajankoneiden maahantuontiin, markkinointiin ja oheispalveluihin erikoistunut palveluyritys, jonka tavoitteena on vahvistaa markkinoimiensa merkkituotteiden arvoa asiakkaille ja olla siten toimialueellaan kiinnostavin yhteistyökumppani alan johtaville valmistajille.

 

Konekesko kuuluu Kesko-konserniin ja on myös merkittävä vientiyritys. Suomen lisäksi Konekesko markkinoi Yamarin-veneitä useisiin Euroopan maihin sekä maarakennus- ja ympäristökoneita Baltiaan Kesko Agron kautta.

 

Yamaha-moottoripyörät


KORREK

Korrek-autonhoitotuotesarja pitää sisällään monipuolisen valikoiman korkealaatuisia tuotteita kaikkeen autonhoitoon. Ensimmäinen Korrek-vaha tuli markkinoille jo 1960-luvulla, joten Korrek on jo ehtinyt muodostua käsitteeksi autonhoitoalueella. Varta vasten Suomen ankariin olosuhteisiin kehitetty tuoteperhe kehittyy sekä laajenee jatkuvasti automaalien ja muiden pintamateriaalien muutoksia vastaavaksi.

Korrek-autonhoitotuotteiden jälleenmyyntiverkosto kattaa koko Suomen.


Pilailu-Puoti

Ensimmäinen Pilailu-Puoti eli tuttavallisesti "Pilis" aloitti toimintansa Helsingissä Pitkänsillan kupeessa jo vuonna 1969.

Toimialaamme kuuluu sivuillamme esiintyvien tuotteiden maahantuonti, tukku- ja vähittäismyynti.

Maahantuontiyksikkömme toimittaa tämän alan erikoistavaraa tilauksesta myös suuremmissa erissä.
Tavarantoimittajamme Euroopassa ja Kaukoidässä palvelevat nopeasti ja luotettavasti.
Isommissa erissä annamme mielellämme tarjouksen.


SGN Group Sumeko

Sumeko Oy kuuluu SGN Group -konserniin, joka on tuonti- ja tukkukaupan alalla toimiva perheyritys. Sumeko myy ja markkinoi vapaa-ajan kestokulutustuotteita, jotka ovat alansa vahvoja kansainvälisiä merkkituotteita. Toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Keravalla.

 

Pietarissa toimiva OOO Sumeko sekä moottoripyörien vähittäismyyntiä harjoittava SGN Bikes Oy/Harley-Davidson of Turku ovat Sumeko Oy:n tytäryhtiöitä.

 

Kawasaki-moottoripyörät


SUZUKI Finland

SUZUKI INTERNATIONAL EUROPE GMBH, Suomen sivuliike aloitti toimintansa keväällä 2001. Olemme Suzuki-moottoripyörien, -maastonelikoiden, ja -perämoottoreiden, Suzumar-kumiveneiden sekä Beneteau-moottoriveneiden maahantuoja sekä edustamme suomalaisia TG-huviveneitä. Vastaamme myös ko. tuoteryhmien varaosa- ja huoltopalveluista Suomessa. Organisaatioomme kuuluu 12 ihmistä ja toimistomme sijaitsee Espoossa.

 


Tattarisuon Autokatsastus Oy Tattis on Starakortti-kumppani

Katsastustoimiala vapautui kilpailulle vuonna 1994 ja Etelä-Suomessa ensimmäisenä yksityinen asema avattiin vuonna 1995 Tattarisuolle.

 

Kuluttajille ja yrityksille katsastus- ja rekisteripalveluita tuottava Tattarisuon Autokatsastus Oy onkin vuosien saatossa saanut vankan jalansijan pääkaupunkiseudun katsastusasemien joukossa.

 

Tällä hetkellä Tattarisuon Autokatsastus Oy:ssä työskentelee 17-henkeä, joista 12 katsastusmiehiä. Asemamme on täyden palvelun katsastuskonttori, jossa sekä katsastukset että rekisteröinnit hoituvat vaivatta.

 

Olemme kiinnittäneet huomiota toiminnassamme hyvään asiakaspalveluun sekä aseman viihtyisyyteen. Katsastusta voi seurata lämpöisestä ja hyvin varustellusta kahviosta tai jopa katsastajan mukana hallissa.


Tekniikan Museo

Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitseva Tekniikan museo on tekniikan alan erikoismuseo.

 

Näyttelytoiminta aloitettiin vuonna 1972. Museon osastoja olivat tuolloin turbiinipumppu- ja vesivoimaosasto, höyryvoima-asema, maanmittausosasto, rahapaja, setelipaino, graafisen alan osasto, vanhojen autojen ja palokaluston osasto, sähköosasto – joka piti sisällään atk-, puhelin- ja radio- ja tv-tekniikan, sähkömoottorit sekä mittaritekniikan – professori Gunnar Anderssonin kokoelma, sokeriteollisuus sekä tieteellis-tekniset kojeet.

 

Näyttelyt ovat ehtineet muuttua moneen kertaan perustamisen jälkeen, vaikka samoja aiheita käsitellään osittain yhä. Museo ei ole ikuisesti sama staattinen laitos, vaan tässä päivässä elävä ja sen mukana muuttuva organisaatio. Uusia perusnäyttelyjä on tullut vanhojen rinnalle ja niiden tilalle. Miltä näyttääkään tulevaisuuden Tekniikan museo? Tule kokemaan menneen vaikutus tulevaan.


 

 

 
Japsistarat ry - Yhdistyksen säännöt (.PDF) - Rekisteriseloste (.PDF)